tirsdag den 21. september 2010

Trip trap træsko

Så er jeg rejseklar - ferie kom an! Host, der er så ikke lige nogen ferie rundt hjørnet, men klar, det er jeg! Købte den midterste Reisenthel-taske (allrounder M) i Postdam i sommers og var solgt til typen af taske, så da jeg faldt over en rigtig fin hjemmeside www.regovs.com , så måtte der bare handles, og nu er jeg indehaver af både en allrounder L og S. Derudover også en minikurv i flot rød. Skal ved lejlighed have købt en af normal størrelse, for min kurv blev lettere vandskadet for nyligt, men nu trængte kortet alligevel til en pause.

Og så er "sugedyret" blevet afhentet i dag! Yipi! Skønt at slippe for den evindelige larm a la gammel vaskemaskine med høj centrifuge indblandet et stænk flymotor, du ved, sådan lidt høj hylen.... Vi skal lige have lidt ekstra rengøring, men så skulle vi også være klar til operation genopbygning. Energi - kom hid! (Ved ikke hvorfor jeg pludselig har fået sådan overordentlig lyst til efterårsferie, helst før tid...)

4 kommentarer:

 1. Dorthe, de tasker og kurver er bare så gode. Jeg har også kurve i 2 størrelser. De er ikke til at undværre.

  SvarSlet
 2. Dejlige tasker .... lige til brug til en tur til strikkefestival....

  SvarSlet
 3. Hmm, lækre tasker, og nu er du da ekviperet. Skulle du ikke også customize den miderste, så vi kan kende forskel?
  Jeg strikker strømper, og hygger mig gevaldigt med det.

  SvarSlet
 4. Ja, det er skønne tasker og kurve, og man kan absolut ikke få for mange! Men de bliver desværre ikke flashet i år til strikkefestivalen - familielogistikken hænger ikke helt sammen med en fraværende mor. Og jo, især den midterste skal costumizes lidt, men foreløbig må indholdet angive forskellen...

  SvarSlet