søndag den 6. juni 2010

Vitaminindsprøjtning - og tak!

Først og fremmest tak til alt og alle for de mange dejlige og varme kommentarer her og hisset til mit forrige indlæg: De varmer og støtter. Det har været noget af en kajerøster, og selvsagt er der lagt en masse tid og energi hos den lille familie. Til al held er vi flere omkring dem, så der også kan blive tid til at nå det hjemlige for ikke at tale om tidsrøveren: arbejdet. Og energidepoterne har været på faretruende lav, men åh, hvor er det bare skønt med sådan en herlig weekend, fyldt med familie, fred, ro, varme og begyndende blomsterhav. Det er virkelig en saltvandsindsprøjtning, der vil noget.
I løbet af weekenden fik jeg så endelig lagt den sidste sten (host, temmelig mange sten) på plads til mit nye "frugthjørne": Langs huset blåbær og en enkelt forkølet figen i krogen og som "hæk" solbær. Ind imellem krydret med rabarber. Tænkte at det ville være smart med småsten omkring planterne, så man både slap for græsslåning og at de måske kunne holde lidt på varmen for planterne om natten. Ja, man har vel lov at håbe...

Og imens der er blevet samlet energi, så har jeg da fået strikket lidt på min Christel Seyfahrt look-alike. Nyt blomstermønster i en lidt skæv form og så en del færre masker. Utroligt som man kan mærke forskel på 486 masker kontra nu 407 - jamen, altså, jeg flyver jo nærmest igennem en omgang! Spændt på at se det færdige resultat - meget anderledes end jeg plejer, men rigtig sjovt at strikke.


Og så bliver der også talt lidt ferieplaner - vi aner stadig ikke, hvad vi skal. Gad vide om der er et hus tilbage, når vi når så langt! Vi har været lidt forskellige steder, men ikke rigtig kunne samle os om noget, men snart skal der altså tages en beslutning. Vi får se.Ingen kommentarer:

Send en kommentar