søndag den 7. februar 2010

Award!

Og så er denne award også nået frem til mig! Tak Lisbeth! En award til den kreative blogger.... høm, det må så nok være for indholdet, for jeg kan ikke vove at påstå, at bloggens udseende er særlig kreativt.... det må vist være et nytårsforsæt for i år! Men altså, nu til sagen. Med denne award følger selvfølgelig nogle krav. Det første - vise awarden på min blog - er klaret, tjek.

Det andet - link til afsenderen - er klaret, tjek.
Tredie punkt - 7 ting om mig selv:
1. Da jeg var stor pige, tænkte jeg tit: "Tænk hvis jeg havde haft en hobby, f.eks. ballet, som jeg altid havde gået op i og været lidt speciel" (tydeligvis teenager, ikk'?!). Jeg overvejede overhovedet ikke mit håndarbejde, fordi det bare er så integreret en del af mig selv: jeg lærte at strikke, da jeg var 2 og hækle lidt senere og er bare fortsat. Jeg har syet (næsten) al mit tøj fra jeg var 12 og fik min første symaskine, da jeg blev konfirmeret. En psykolog sagde en gang til mig, at min trang til håndarbejde var en fin indikator på min mentale tilstand - kreativ - ovenpå.
2. Jeg kan ikke fordrage rugbrød
3. Jeg elsker, at min børn har den alder, de har nu, men synes nu alligevel, at det er noget så trist ikke at have små børn mere. Ikke at jeg af den grund overvejer flere - kan godt huske natteroderiet ;-)
4. Jeg synes ikke, at det har været så nemt at finde min plads i arbejdslivet - jeg har 2½ uddannelse bag mig og arbejder nu med noget helt fjerde. Her har jeg det til gengæld (for en gangs skyld) rigtig godt. Kunne sagtens have været hjemmegående...
5. Jeg er anglofil hvad angår min have. Der arbejdes på sagen...
6. Laver helst mine mønstre selv. Hvis jeg følger andres, laver jeg dem bare om!
7. Jeg elsker mennesker omkring mig, men jeg har også et udpræget behov for at være alene - helst helt uden lyd...

Og sidste og fjerde punkt - send awarden videre til 7 andre - kniber det så til gengæld med. Jeg har søgt rundt i alle de blogs, jeg følger, og så vidt jeg kan se, så har næsten alle i blogverdenen snart fået awarden. Jeg prøver alligevel - om det så kan nå helt op på 7 må tiden vise:

Charlotte - fordi jeg nyder hendes håndarbejde og hendes små historier om hverdag med kær hund og 4 drenge!

Birthe - hyggelige og fine strikkerier!

Marianne - fordi hun strikker de fedeste ting og fordi vi havde det så hyggeligt til strikkefestivalen!

Louise - fordi hun skriver så genkendeligt om livet med lille barn - og så vandt hun Lailas hue lige for snuden af mig! ;-)

- og en hel masse andre, som vist alle ser ud til allerede at have fået awarden!

Roger over and out...

2 kommentarer:

  1. Jeg takker for awarden og prøver at give den videre

    SvarSlet