onsdag den 16. november 2011

- Og så kom vi til efteråret

Mit næste færdiggjorte projekt har været en poncho af eget design. Nåede akkurat at bruge den i overgangen mellem sommerjakke og vinterditto. Måske kan den også bruges i stedet for sweater - altså når jeg ikke er på arbejde, for jeg kan lige se mig feje alskens papirer ned fra bordet i en fejende flot bevægelse ;-)
Farven er ikke så godt gengivet her, men forestil dig en mørk brun tweed, rigtig skøn og blød. Først et lige stykke i rib, dernæst udtagninger på 6 steder omkring en ret-"akse", jævnt fordelt lige til skuldrehøjde. Derefter kun udtagninger på de 2 akser for og bag. Alle udtagninger på hveranden pind. Sammenføjning af åbningen midt for, når der ikke er flere knapper ;-). Garnet er et kup fra Netto, og så må man jo tage, hvad man kan få, så endnu engang har det været smart at begynde fra toppen. Længden blev akkurat passelig, men kunne sagtens have været længere. Og det vil jeg så gøre næste gang - for der bliver en næste. Den er skøn!Ialt har jeg brugt 550 gram, løbelængde 230m pr. 100 g, pind 4. Knapper fra Rosenmynte i Gilleleje - absolut et besøg værd!

5 kommentarer:

 1. Det er velnok en fin poncho, du har strikket. Den ser meget brugbar ud.

  SvarSlet
 2. Det er blevet en hamrende flot poncho... og så bare lige ud ad hovedet. Respekt!!

  SvarSlet
 3. Nej hvor er den lækker. Det garn ser dejligt ud.

  SvarSlet
 4. Meget flot design du har lavet, har du skrevet opskriften ned? Flot det er den :-)

  SvarSlet
 5. Jeg brygger på en opskrift, men det bliver først i forbindelse med den næste! ;-). Jeg synes, det virker lidt fjollet at lave en udregning med garn, man ikke bare kan købe. Men tak for roserne!

  SvarSlet