tirsdag den 15. november 2011

Pust, pust....

Så prøver jeg at få lidt liv i bloggen igen. Tiden forsvandt li'som - og måske også lidt lysten. Der er ellers nok at blogge om. Har faktisk været ganske produktiv, hvis jeg selv skal sige det. Men man må begynde med begyndelsen, så ta-da: Her er min første hæklede trøje! Udgangspunktet er et mønster fra et tillæg til Hendes Verden, men, ahem.... Med mine egne udregninger hele vejen igennem. Hvis jeg fulgte deres oplæg, så ville jeg stå med en meget stor, bådformet hals, og det er bare ikke mig. Så i gang med lommeregneren. Lykkedes i andet forsøg - men nu elsker jeg jo også STORE strikkeprøver, så hvorfor ikke også med hækling... Kunne bare ikke forestille mig, at jeg skulle tage så hurtigt ud.

Jeg havde ikke helt nok nøgler til en langærmet sag, og så er det jo smart at begynde fra oven ;-)- og her er, hvad der blev tilbage! Ganske godt gået, hvis jeg selv skal sige det! 9 nøgler Allino - hør/bomuld er der gået. Dejlig blødt og ikke hårdt for fingrene at hækle med, måske lidt tungt for en sommerbluse. Har nemlig ikke brugt den endnu, for den blev færdig, netop som sommeren var forbi, så nu ligger den pænt i skabet og venter.

4 kommentarer:

 1. Den er da blevet rigtig flot..fin farve du har hæklet den i.;)

  SvarSlet
 2. Smuk, det er den i hvert tilfælde og skønt, når man ikke har alt for meget garn til overs:)

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog flot, kan godt forstå du gerne vil lufte den, men sommervejret må du vist vente lidt på.

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe
  Har ledt efter denne opskrift på Hendes Verdens hjemmeside og kan desværre ikke finde den. Kan du hjælpe mig med hvornår opskriften har været i, så jeg måske kan finde bladet et sted??

  SvarSlet