mandag den 28. september 2009

Et sidste stop

Så er vi allerede ved at være ved afslutningen af vores lille amerika-tur (dvs. jeg er, gemalen skal over igen 1½ dag efter hjemkomst), men inden skal vi lige besøge en garnforretning. Det har ikke været så nemt at finde en, som enten stadig eksisterede (!) eller som er til at nå uden bil. Hva'be'har! Har de ingen bil! Nej, vi prøver såmænd at klare os på gåben eller med tog og bus, og det kan sagtens lade sig gøre - hvis man altså kan nøjes med downtown.

Og nu er jeg så spændt på, om vi bare finder et kosteskab af en forretning, eller om den amerikanske målestok også er nået til garnforretningerne. Man har jo lov at håbe. Ikke at jeg mangler garn, men plads i kufferten kan man jo nok finde....

På vej hjem tager jeg kun et stk. strikketøj med i flyet. Man må jo være realist: Faktisk skal jeg helst sove det meste af vejen, for turen æder natten. Heldigvis har jeg en fridag til at komme mig, så mon ikke det går?

Vi ses på den anden side (og jeg lover lidt billeder, for nu er det vist nok kun tekst)
Dorthe

1 kommentar:

  1. Det glæder jeg mig til at se, altså billeder. Og garn, hvis det lykkes. Tiden går alt for stærkt, når man har sådan en dejlig miniferie. Men nu er vi også en dag nærmere fredag, jubiii. Ses, og hils.

    SvarSlet