onsdag den 6. januar 2010

Jeg skal lære svensk!

Jeg har fået den fedeste julegave! "Stickning" af Britt-Marie Christoffersen. Masser af små, strikkede eksempler og en del omsat til forunderlige sweatre. Det er alligevel nærmere en kunstbog end en strikkebog: Der er opskrifter på de små strikkeprøver, men ikke på trøjerne. Og godt det samme: Det er en inspirationsbog og en guldgrube af idéer og finurligheder.
Og så har jeg strikket mine første sokker på maskiner! Skønt og slet ikke svært! Jeg har prøvet at ændre lidt på tåen udfra tanken om, at min længste tå ikke sidder i midten... det fungerer fint, men jeg er ikke sikker på, at det er så nødvendigt. Jeg har også strikket til sønnerne, ensfarvede for ikke at forskrække dem for meget ;-) Jeg lavede en prøvesok til Jacob for at finde ud af antal masker og rækker, og til det brugte jeg nogle af Lisbeths rester. Kommentareren var, om hans sokker behøvede at have så mange farver? Så nej min skat, du får nogle ensfarvede blå.

Sokkerne til sønnerne er blandet modtaget: Yngstemanden elsker dem og skal absolut have flere. Ældste synes da, de er okay, men lidt vel varme... Så måske et enkelt par mere til, forhåbentlig, en skiferie (ja, håbet er stadig lysegrønt). Modtagelsen var som ventet.
Og så er jeg blevet færdig med Sannes Amaya, men det bliver først til et indlæg med foto, når dagslys og jeg er hjemme samtidig ;-) Og jeg har fluks kastet mig over H-/Annes Scraps-vest. Den kommer der også mere om.
Fortsat god aften! Dorthe


Ingen kommentarer:

Send en kommentar