mandag den 16. august 2010

Vand!

Nok drømmer drengene om egen svømmepøl, men måske ikke lige på denne her måde...

Så - på trods af at vores hus ligger højt, kælderen er drænet og vi aldrig har set skyggen af vand før, så skulle det altså ikke gå lige så let denne gang.
Heldigvis opdagede vi hurtigt, at den var gal, og der gik ikke mange splitsekunder, fra drengene og deres venner opdagede, at den var gal, til de løb i pendulfart op med alt, hvad der kunne reddes. Tilbage står så skabe, seng, bryggers, trappe, maskiner og bordtennisbord. Og det er ikke kønt! For ikke at tale om, at en vandstøvsuger, lidt affugtning og generel disinfektion ville være yderst kærkomment ;-)

6 kommentarer:

 1. Aaaaagggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  - kender desværre fornemmelsen. Det tog os 3 mdr at få udbedret skaderne efter oversvømmelser i et kælderrum.
  Forhåbentlig

  SvarSlet
 2. Sikke da en gang hø - eller vand! Det ser rigtig træls ud for Jer...Håber Jeres forsikring er til at arbejde med...og et stort arbejde forude...
  her fik vi ikke vand overhovedet den dag I fik... og ej heller igår hvor vi høstede korn...

  SvarSlet
 3. Åh nej det er jo ganske forfærdeligt. Jeg ønsker jer held og lykke med at få udbedret skaderne, hvor er jeg ked af det på jeres vegne.

  SvarSlet
 4. nej, hvor er det bare surt, Dorthe. Håber det hele kan reddes bare nogenlunde

  SvarSlet
 5. Adr-badr.... Godt, der er kommet gang i udbedringen!

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer! Der er - endelig! - kommet lidt gang i affugtning, men her lugter stadig ikke godt! Og vi ender nok også med en 3 måneders tid....

  SvarSlet