fredag den 8. oktober 2010

De rene lækkerier

Efter at Lisbeths og mit strikkekursus på Thurø røg sig en tur (i denne omgang), så syntes jeg, at jeg trængte til at blive forkælet... Og nøj, som jeg har været god ved mig selv ;-) Først skyndte jeg mig ned til boghandleren og bestilte Annette Danielsens "Strik en Stund" - og hvilken én! Skønne modeller på rad og række, masser af inspiration og næsten det bedste af det hele: På onsdag skal Lisbeth og jeg ind og høre hende i Sommerfuglen. Jeg glæder mig! Vibeke G fra webstrikkerne syntes, at hun havde for mange hæklenåle, så jeg har aftaget lidt af hendes soft touch fra Clover. Lækre. Og så lykkedes det mig at finde et Vogue-mønster, som jeg havde forelsket mig i på Anns blog. Hendes svigerdatter havde lavet den fedeste jakke, und so en ding muss ich auch haben. Tak til Ann og sviredatter (forklaring på hendes blog) for hjælp.
Da Lisbeth og jeg nu blev forhindret i at solde i Svendborg, så blev vi enige om, at vi måtte finde på noget andet strikkerelateret. Så vi har haft en dejlig dag i et lidt koldt Gilleleje.

Her skulle vi nemlig besøge min søde nabos (næsten) nye forretning: Rosenmynte. Og jeg ægrer mig over, at jeg glemte at tage et foto indefra, så jeg kunne vise jer, hvor hyggelig den er. Skønt tøj og bedst af alt, masser af garn, en blød sofa og en kop kaffe, værsgo', slå dig ned!Det gjorde vi så og fik os samtidig en masse snak med de andre kunder (og selvfølgelig min nabo Elisabeth).


Og (host) også hjemtaget lidt garn og lidt ekstra strikkepinde og wirer. Blød, blød alpaka til vinteres tørklæder, mangler li'som! Onionmønsteret er købt i en anden forretning - fruen har nemlig tænkt sig, at hun nu skal prøve at komme igang med de der kjoler! Nu må vi se....
Så på trods af, at Svendborg røg (i denne omgang), så har vi da fået fyldt lidt garnrelateret alligevel. Og i morgen tager vi til strikkecafé i Helsinge i Uldgalleriet, skønt.3 kommentarer:

 1. Ja, der er jo ikke noget, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget! Du har da virkelig fået flyttet maskinaktiviteten hen på en masse andet godt ;-)
  Og hvor er den også flot, det originale "Farmorjakke"-mønster. Det bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 2. Glæd dig til Annette D, det var forrygende igår i Odense.

  SvarSlet
 3. Man kan jo pludselig trænge til lidt bløde opmuntringer.....
  Glæder mig til at høre om foredraget!

  SvarSlet