søndag den 17. oktober 2010

Foredrag med Annette Danielsen

Onsdag var jeg så heldig, sammen med Lisbeth, at få billetter til ekstra-"forestillingen" med Annette Danielsen i Sommerfuglen. Hun skulle oprindeligt kun komme d.14. oktober, men selvom Listbeth var derinde allerede dagen efter, at billetterne blev udbudt, så var der fuldt overtegnet. Men altså, hun blev lokket til endnu en dag. Og heldigvis for det! Jeg har jo været til et foredrag før, Gentofte Bibliotek i november, men et møde med hende kan sagtens gentages. Hun er bare skøn! Helt nede på jorden, humoristisk og givende. Og så havde hun selvfølgelig sin nye lækre bog at tale om. Der var modeller med fra alle fire bøger
- så der blev følt og afprøvet af alt og alle i livlig stil. Her et billede, fra inden alle er kommet, derfor den meget gode plads om stativet ;-) Senere blev der afprøvet og kommenteret af alt og alle. Må have været meget sjovt at være en flue på væggen - vi er altså et sjovt folkefærd. F.eks. måtte Annette også smide sin kjole, for prøvemodellen var størrelse xl og pigen havde behov for at prøve model M, som Annette altså var iført. Men ingen ko på isen her, af med modellen og så kunne de jo lige finde ud, at de nok var ude i noget kombination af størrelser.

Lisbeth og jeg ankom også i god stil, så vi havde lidt strikke- og snakketid inden, så forestil jer fyldt totalt op bare lidt senere - så er billedet lidt mere retvisende.


Til forskel fra sidst, så var foredraget denne gang hele 3 timer, for der skulle også være tid til et kompendie og en masse strikprøver. Lisbeth nåede at lave 2 prøver, jeg lavede 2 halve som jeg pillede op. Siger noget om min strikkehastighed for tiden.... Men altså, jeg suger til mig af oplevelser og udtalelser, så at koncentrere mig om en strikkeopskrift med alt det om mig - det kan jeg altså ikke. Men nu har jeg en fin idé om de modeller, jeg gerne vil lave, og hvilke ændringer, jeg synes, der skal til.....
Og så havde jeg den sjove oplevelser at blive genkendt! Meget pudsig fornemmelse at hedde "no.36"... Giv jer endelig til kende!


Vel hjemme er jeg gået på efterårsferie, yihaa!, med drengene, og mon ikke der bliver lidt strikketid? Jeg er også godt i gang med nyindretningen af min arbejdsrepos, så den bliver lidt mere indbydende og gør det nemt at gå i gang med projekter. Og jeg har lyst til mange projekter! Både på symaskinen og strikkemaskinen, f.eks. er det på høje tid at få produceret lidt flere uldstrømper. Jeg kan ikke fordrage at strikke dem i hånden, så det er bare fedt at have opdaget, at de fint kan strikkes på maskinen. Så kan jeg nemlig bruge hænderne på at strikke noget, der er sjovt ;-)
God efterårsferie til jer, der også er så heldige!

7 kommentarer:

 1. Uha hvor må det have været en hyggelig dag med masser af input. Annette Danielsen er en kvinde med så meget inspiration at man sagtens kan deltage i hendes foredrag den ene gang efter den anden.

  God ferie og søndag.

  SvarSlet
 2. Tak for sidst og god ferie. Hilsen hende, der genkendte dig som no. 36 ;)

  Diana

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe

  Jeg kan ikke lige finde din mailadr. her på bloggen, men vil lige takke dig mange gange for at tilbyde din hjælp med Hvirvelstrøm, med efter at have talt med AD tror jeg lige vi går i tænkeboks, det er ikke så ligetil at lave mønsteret om.....desværre :(

  SvarSlet
 4. Ja, AnnetteD kan man sagtens høre flere gange! Og hyggeligt at se dig, Diana. Altid skønt at møde flere strikkere, når man nu i det daglige synes, man er meget alene med sin hobby.
  Og strikkeentusiast: jeg har skrevet en mail privat til dig, for selvfølgelig kan man ændre Hvirvelstrøm!

  SvarSlet
 5. Tak for det Dorthe men jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig.....:(((

  SvarSlet
 6. Ej hvor er jeg glad for at finde din blog :0) den er virkelig skøn.

  SvarSlet
 7. Tusind tak for roserne, violykke! De går lige i hjertet!

  SvarSlet