tirsdag den 25. januar 2011

På kursus med Vivian Høxbro

Mit kamera har stadig ikke lyst til at "tale" med min computer - men så kender vi heldigvis andre måder at få overført billeder! Min veninde Anne (uden blog) havde lejet et mindre sommerhus i Rørvig, så vi tog afsted allerede fredag eftermiddag. Heldigvis begyndte det at tø i løbet af weekenden, for det var ikke specielt nemt at komme hen til huset.
Men som altid dejligt, omend glat, at vandre lidt i plantagen og stranden rundt Rørvig. Søndag var vi så på kursus med Vivian Høxbro og dominostrik. Arrangeret af BGA-garn i Nykøbing Sjælland.
Mere end 20 kursister, godt placeret og pakket i den lækre forretning - som "desværre" havde januarudsalg.... Tør slet ikke vise, hvor meget jeg slæbte hjem! Kan kun glæde mig over, at Anne købte endnu mere... ;-)

Efter frokost var der fremvisning af Vivians trøjer - og jeg skal love for, at der var ikke så lidt!


Hun gjorde det på en ganske smart måde: Hver trøje blev hængt på en deltager, som så kunne fremvise i noget mere levende format, end hvis den bare var blevet lagt på et bord.Til sidst var vi alle iklædt Vivian Høxbro-design - en temmelig farverig flok!Der er ikke rigtig nogen af trøjerne, hvor jeg med det samme tænker: Den må jeg lave! Men man kan jo godt lade sig kraftigt inspirere! Og Vivian var rigtig god til at lære fra sig, så selvom jeg har hendes rigtig informative bog om emnet, så var det alligevel godt at få det vist.Ja, det skulle da lige være på nær denne poncho, som var finere i virkeligheden - her lidt vel overbelyst.


Og så er jeg så gået i gang med at forberede mig på næste weekends kursus: strikkemaskine med Bente Rønberg (igen-igen - hun er bare go'). Hun kommer nemlig til Helsinge, så vi kan nøjes med en noget mindre køretur, me like ;-)

Så håber jeg, at vi kan få taget lidt hul på mit nye strikkeprogram: DesignaKnit til strikkemaskinen. Ikke blot kan det hjælpe med udregning af modeller, man kan også lægge mønstre og strikketeknikker ind - og lige nu er det lidt sort snak selv at gå i gang. I virkeligheden kræver det nok et (eller indtil flere) kurser med kun det emne, men hvis vi bare kan prikke lidt i programmet, så kan jeg forhåbentlig selv komme lidt videre.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en rigtig god weekend, du har haft. Jeg kunne godt falde for jakken med de sort/hvide dominofirkanter - bare med lidt farver på.

    SvarSlet
  2. Det ser både inspirerende og hyggeligt ud med sådan en flok strikkende kvinder.

    Dit kommende kursus lyder vel nok spændende godt du ikke skal kører helt til Hjerm denne gang.

    JANE

    SvarSlet