fredag den 13. november 2009

Strikkekursus!

Så har jeg endelig tid til at skrive lidt om det nys overståede maskinstrikkekursus hos Bente Rønberg. Det var intet mindre end fantastisk! Så herligt glad, som Lisbeth ser ud på billedet, sådan så vi alle ud ;-) Jeg har haft min Silver Reed i 1½ år, og har fiflet lidt på egen hånd. Jeg har godt nok lavet mange prøver (desværre også i den lidt store kategori), men også fået lavet nogle helt hæderlige ting. Men hos Bente har jeg lært en masse, helt fra bunden, og det er bare fedt med den der følelse af, at niveauet er mærkbart hævet. Drengene og jeg holdt fri fredag og kørte afsted lige efter morgenmad - vi havde lejet sommerhus nord for Hvide Sande sammen med Lisbeth og familie. Imens Lisbeth og jeg så var på kursus, ja, så hyggede drengene sig med Claus og Louise. Rigtig fint arrangement.
Ved første øjekast synes vi begge, at det var temmelig langt at køre for et weekendkursus, men vi gør det gerne igen! For Bente var bare så god en lærer, der virkelig kunne sit kram. Jeg er helt sikker på, at hun har en masse at lære mig endnu! Og jeg er endnu ikke nået til ribapparatet... Og der er også noget om at strikke sokker på maskinen... Og mønstre... Og og...

Nu er maskinen så pakket ud herhjemme igen og klar til brug. Prøverne fra kurset skal dampes og lægges i de rigtige charteque med øvelserne, og så skal vi bare igang! Jeg skal nemlig være ganz mutters aleine i denne weekend: Drengene skal til bordtennisturnering på Bornhold, medbringende et stk. far. Helt alene i 2 dage med maskine og garn og en masse idéer! Og når vi bliver trætte af det, så skal sidste hånd lægges på Pisa - det lyse garn ligger klar. Og mon ikke en enkelt julekugle eller 2 sniger sig ind? December er nemlig alt for kort til at nå at nyde kuglerne!
Yeah ha! Weekend here I come!

2 kommentarer:

  1. Jeg skal på kursus en hel uge ved Bente, det er vist tredie gang nu, og jeg glæder mig, for hun er så dygtig og det er så skønt at være sammen med ligesindede. Håber du får stor fornøjelse af din maskine

    SvarSlet
  2. Det lyder jo som en drømmeweekend, jeg kan kun få en sådan, hvis jeg sender familien på skiweekend, men man kunne jo føle sig fristet! Glæder mig til nyt kursus og fortsættelse.
    God weekend. Lisbeth

    SvarSlet