mandag den 19. april 2010

Fødselsdag!

Vi var til fødselsdag i fredags, sammen med rundt regnet 9.995 andre. I 1½ time stod jeg og kippede med flaget. Altså ikke fordi Margrethe var at se i hele 1½ time - jeg kunne ganske enkelt ikke få armen ned! Og jeg kan ikke fremvise fine fotos af Margrethe med familie, for kameraet var i hånden, der vendte ned..... Men altså, som sild i en tønde fik vi set (toppen af bjørneskindshuen af) livgarden, hele den ganske kongefamilie (hele 3 gange), det øverste af gardehusarene og så Margrethes nydelige hvid-behandskede hånd - hva'be'har! Sig ikke, at vi ikke var tæt på de kongelige! Herlig oplevelse (men hvis man vil se noget, så er det altså bedre på tv) Planen med en lille Københavnertur var nu egentlig ikke så meget at lufte de royale følelser, men at nå at komme ind og se restaureringen og malerierne i Fr. d. 8.'s palæ. Og vi fulgte et rigtig godt råd: vent en time eller to efter åbningstid, så kan du gå lige ind uden kø.

Og var det så besøget værd: Om det var! Jamen altså, wauv, det var flot! Især stuklofterne (og tildels væggene) var utroligt flotte. Normalt ser man jo stuk ganske hvidmalede, men her var der arbejdet med farver for hver snoning, blomst etc. Og det var bare flot. Skynd dig ind og se herligeheden, inden det er for sent!

1 kommentar:

  1. Ja, det var en rigtig god tur, også med oplevelsen af "sild i en tønde". Og nu har vi været der... Palæet var fantastisk. Jeg er så glad for at vi nåede at se det. God bytur, den gør vi om en anden dag, hvor vi også når Sommerfuglen....

    SvarSlet