mandag den 29. november 2010

Fåreavlernes Julemarked

Søndag eftermiddag tog Lisbeth og jeg til Østerbro Remise for at inspicere Fåreavlernes Julemarked. Og sikke et herligt marked! Uld i alle afskygninger så langt øjet rakte.... eller næsten! Afsindig mange fristelser, lækkerier og inspiration. Se f.eks. hele bordet herunder med filtede sager.

Vi havde en aftale med Christine, men vi mødte også Sanne, Tina og Merethe - og så er det jo smart med langborde og et strikketøj i tasken - rigtig hyggeligt!
Jeg købte lidt lækkert håndfarvet fra Klintemarksgård (farverne er ikke helt så fint gengivet), og noget lækkert babyuld fra Birkedal - blødt, blødt. Lutter tørklæderplaner.

Og så kunne jeg slet, slet ikke stå for de fine snemænd her. De er fra Almuen. Nok filter jeg en del, men der skal meget til for at få dem så perfekte som her - og engang imellem må man betale sig fra godt og smukt udført håndværk. Hvordan skulle kunsthåndværkerne ellers overleve, så vi andre dødelige kan få lidt inspiration i ny og næ? ;-)


(Og så taler vi slet ikke om, at jeg aldrig ville nå at få et sæt færdige før jul med alle de andre projekter, der er på min to-do-liste, så det er såmænd nok meget godt at betale sig fra noget, bare en gang imellem...)1 kommentar:

  1. Det var bare hyggeligt!
    De dér snemænd er vildt søde. Jeg kom også til at købe en sidste år...

    SvarSlet