lørdag den 26. marts 2011

Feriebrev fra Florida, 1


Så er vi hjemme igen fra vores ferie i Florida - og hvilken ferie! Vi har simpelthen haft det pragtfuldt! Og har meget svært ved at vende tilbage. Så for li'som at trække oplevelsen lidt ud, så vil jeg fortælle om turen i mindre bidder for at trække nydelsen ud. Så er du advaret! Florida og marts er et perfekt match: 25-30 grader dagligt, høj sol og lav luftfugtighed.


Den første halvdel af ferien lejede vi et sommerhus. Og det var et scoop: billigere end hotel, med linned, håndklæder og rengøring, kæmpe stort, 4 soveværelser - og ikke mindst - pool! Herligt!
Det viste sig, udover det nævnte, at være rigtig smart, for ældstegutten sluttede torsdag (og vi skulle afsted fredag) med feber...
Så de første dage oplevede han desværre ikke så meget andet end sin seng, hvor han til gengæld kunne få fred til at sove. Feberen ebbede først ud efter 4 dage, så vi nåede også til læge med ham. Heldigvis bare almindelig forkølelse, men da lidt spild af tid for ham. Vi andre nød til gengæld lidt fred og ro, varme og pool.
Indimellem, når panodilerne virkede febernedsættende, gik han da heldigvis heller ikke af vejen for en dukkert... Som I kan se, så er poolen omkranset af et højt hegn med net over det hele. Nu var der ikke det store af insekter, men senere på året er det nok en rigtig dejlig ting sådan med oversize moskitto-net. Jeg fik så ikke lige undersøgt/bekræftet, om det også skulle holde slanger ude.... For ikke at tale om alligatorer...

Se lige - man kan da kun blive i godt humør af at møde sit kommende soveværelse med fint håndquiltet tæppe på. Og sådan var der kræset for detaljerne rundt omkring i huset, så man virkelig følte sig (nærmest) hjemme og i hvert fald godt tilpas. Vi havde meget svært ved at forlade det hus... Men okay, vi fandt da nogle fine hotelværelser senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar