onsdag den 30. marts 2011

Feriebrev fra Florida, 5

Florida er "Orange State" og vi boede i Orange County. Overalt var der nemlig appelsinmarker. Vi var her i blomstringstiden, så i stedet for at dufte af appelsin, så duftede der faktisk mere af jasmin. Blomsterne mindede også om dem. Så når min jasmin springer ud til sommer, så vil jeg tænke på appelsiner ;-) I Florida er der rigtig mange småsøer og sumpe midt i landskabet. Hvis det er tæt på en vej eller bebyggelse, så er der ofte lave hegn omkring. Men der kan også være, som her tæt på vores pool i hotellet, bare et skilt.... Poolen var dog omkranset af et stormasket hegn, absolut ikke til at forhindre en slange...
Her var der absolut ikke noget hegn. Foto er taget med zoom. Fruen skal ikke for tæt på - jeg hader kryb....


Vi så i øvrigt ikke nogen alligatorer i søerne rundt hotellerne, men både skildpadder og slanger. Til gengæld så vi hele 3 alligatorer, da vi besøgte Cape Canaveral. 2 af knap en meters længde og 1 big-mama. Oj, jeg var glad for at sidde i bussen!
- og nej: det er ikke et dyr i vandet, men vandplanter. Men lad være med at udforske dem!
I foråret er sæsonen for baseball ikke rigtig gået i gang. Til gengæld har man spring training, hvor man spiller en masse uformelle kampe og får afprøvet nye talenter. Gemalen beskæftiger sig en del med baseball i verdensfirmaet, så vi måtte selvfølgelig lige tjekke holdene! Her er det Pirates mod boston Red Sox.
Førstnævnte vandt - hvilket måske ikke helt afspejler situationen, når de "rigtige" kampe går i luften. 3 timer ialt tog kampen. Så man går lidt til og fra og må finde skygge ind imellem. Til gengæld giver det rig mulighed for at finde nogen at tale med, for det kan de, amerikanerne!


Afslutningsvis blev der shoppet igennem, her i Disney Downtown, hvor man kan få alt hvad hjertet begærer med Mickey på. Nej, ved nærmere eftertanke: jeg så ikke noget Mickey-garn. Kunne være jeg skulle skrive til Disney-koncernen og give dem idéen....
Florida - vi kommer igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar