fredag den 17. juni 2011

Færdig strik!

Jeg har begået noget strik - på strikkemaskinen - som ved første øjekast ser en smule spøjst ud... Et kvadrat sat vinkelret på ud fra kroppen, ca fra taljen og ned.

Lukket med knapper fra Engeleriet, lavet af fimoler og købt i Jeanettes Amio-shop.- og når sweateren så kommer på, så falder kvadraterne ned og giver lidt ekstra længde - og tyngde - i siderne.

Strikket med 2 tråde tynd og fin bomuld fra Ulla. Men når man strikker med så fin strik på maskinen, så løber man ind i problemet: bredde: Der er simpelthen ikke nok nåle på maskinen til en nå en anstændig bredde. Det er her løst, både i ryggen og i kvadraterne ved at lave en lille hulmaskerække, som fletter sig ind i hinanden. Ganske langsommeligt, men meget fint, ikk'? Og man kan næsten ikke se, at det faktisk (i første omgang) er af nød. Strikket i en meget mørkere lilla, end computeren gengiver. Fed farve, hvis jeg selv skal sige det, og fin og let til en varm sommerdag, som alligevel lige trænger til lidt over skuldrene.


4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot, Dorthe!
  Smart model og smart løsning med bredden, selvom jeg ikke helt forstår, hvor den lille fletsøm sidder og hvordan du har gjort det.

  SvarSlet
 2. Den er godt nok flot. Sikke en god ide med en lille fletsøm

  SvarSlet
 3. Den er flot, og jeg tror, det er godt at lave den model i tyndt garn. Glæder mig til at se den på.
  Er ved at montere min Coco, så der sker også lidt her....

  SvarSlet
 4. Den er da ualmindelig flot. Har du selv begået opskriften? Hvis ja, så er jeg meget imponeret.

  SvarSlet