onsdag den 22. juni 2011

Slet ikke så dårligt....

Gårsdagens høst af jordbær af egen avl.... slet ikke så dårligt! Og de smager skønt! Weekenden er tilbragt med 7.b på hyttetur. Klassen har et koncept, hvor hele familien er med: "ungerne" i telt (drenge- og pige-) og forældrene i enten hytter eller medbragt telt/campingvogn. Undervejs på hytteturen er der et kulturelt indslag, og i år besøgte vi Middelaldercenteret på Falster. Rigtig spændende for sådan en historiefreak som mig ;-)

På pladsen (City Falster Camping) trak det store skakspil store som små i flere omgange - og ellers henholdsvis et stort, overdækket telt til spisning og "børnenes" sovetelte: det høvlede nemlig ned fra madtid og til midt på natten. Troede i flere omgange, at den store gut ville komme ind i sovehytten for tørvejr, men heldigvis holdt soveteltet stand, og han havde det skønt med sine kammerater.

Det er en rigtig skøn weekend, hvor man får snakket godt med mange forældre, og det er dejligt, at vi stadig kan være med på sidelinjen med de efterhånden ganske store børn. Det kan klart anbefales!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar