mandag den 12. oktober 2009

Min søn strikker!

Jacob lagde ferien ud med, at han ville lære at strikke og som sagt, så gjort. Og han er bare så dygtig! Meget koncentreret og endnu ingen tabte masker, rigtig dygtig elev ;-) Han lægger ud med mellemtykt uldgarn, retmasker, en stor firkant til sin ipod. Planen er, at den skal filtes/valkes lidt, så det kan blive lidt tættere - og sløre evt. fejl, hvis de altså skulle opstå.
Det er bare rigtig hyggeligt at sidde med hver sit håndarbejde i sofaen! "Hvor er det smart, man kan li'som mærke, når det er forkert!". Yes, sønnike, keep going!
- Sagde fruen, idet hun gik i et med.... ikke tapetet, men sofaen! Det er ellers en rigtig lækker sweater med snonninger und alles - bare ikke lige i den sofa!

6 kommentarer:

 1. Åh nogle dejlige billeder. Koncentrationen lyser ud af ham! Godt gået.
  Louise har hæklet en nøglesnor, og har hygget sig med det, dejligt.
  Håber, din forkølelse arter sig lige så pænt som min. God uge.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Dygtig dreng. Det er flot gået. Og din sweater er rigtig lækker.

  SvarSlet
 3. Nå har du også været forkølet.... hm... håber ikke det er mig der har smittet jer begge.... undskyld...
  I øvrigt tak for sidst, og nu har jeg så også (blog)spottet dig :o)
  Jamen de er da så søde, når de sidder der og strikker. Sofie har endda lavet vendestrik uden at jeg har vist hende hvordan. Jeg overvejede om jeg skulle trævle op når hun ikke ser det, og så strikke det tilsvarende op igen. Men det gæls vist ikke....

  SvarSlet
 4. Tillykke med din fine blog. Det er da velnok en flot trøje, du har på!

  SvarSlet
 5. lisbeth: I morges havde jeg meget ondt af mig selv, men trykket er lettet lidt her under eftermiddagen. Måske hjalp det også, at jeg bare skulle male, og så er der li'som ikke plads til selvynk.
  Lene og Merete: tak for roser for sweateren - desværre ikke hjemmestrik men hentet hjem fra England. Nogen gange må man bare betale for godt håndværk ;-)
  Linda: Herligt at se dig her. Skal nok blive bedre til at lægge kommentarer på din blog, for den nærstuderes skam. Håber sønnike har det bedre. Havde også tænkt (mht. sønnens strik) at jeg i smug kunne tilføje ekstra rækker, men det er slet ikke nødvendigt.
  God dag! Dorthe

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud med sønnike i sofaen. Jeg synes det er sejt når drenge selv får lyst til at strikke. Jeg må vist hellere forevige det næste gang David giver sig i lag med pindene og halstørklædet. God ferie og sørg nu for at nyde den ind i mellem alt det praktiske. Mange hilsner Annegrethe

  SvarSlet