søndag den 18. oktober 2009

Og det var så den efterårsferie...

Heldigvis med nogle dejlige solskinsdage, hvor skyggerne er lange. Og fik jeg så nået alle projekterne? Nej, og heldigvis for det. Det har været en skøn blanding af hygge og afslapning, og så ind imellem projekter, som man ikke kan nå på hverdagene. Vi er "græsenke og -sønner" igen, men vi er nu gode til at hygge os alligevel. Onsdag var vi på Glyptoteket og se den ægyptologiske samling. Bagefter
spiste vi frokost på wagamama. Jeg bare elsker at gå på restaurant med mine sønner. De vælger spændende retter, vi snakker om maden, smager lidt hos hinanden. Skønt de er nået til denne alder! Og jeg bliver sgu' så stolt af sønnen, der let som ingenting spiser hele måltidet med pinde.

Aftener med hygge og god mad - nogle måltider mindre sunde end andre! Men hva', det er kun efterårsferie en gang om året ;-) Og så selvfølgelig Harry Potter, indtalt af Jesper Christensen, i stride mængder. We Love it!


Knirk, knirk, sagde det, da hun pudsede glorien! Jeg fik også malet (det meste af) entréen. (Jeg gider ikke at hive skabet ud og male bagved, det skal alligvel dø, og når et nyt engang ankommer, så maler jeg der) Det kan godt være, det stadig roder, men nu er der hvidmalet inde bagved!Og min små trip-trap-døre kom endelig op. Det er da passende med døre i en entré, ikk'?
Yngstemandens trøje på maskine? Næsten færdig, mangler et ærme og nogle kanter. Så en tur i maskinen, lidt pres og sammensyning. Det skal være efter alle kunstens regler, for jeg synes, det driller lidt. Glæder mig til et kursus i november, så man måske kunne springe nogle af alle fejlene over...

Og sidst, men ikke mindst: jeg har også bare siddet i sofaen og strikket, og yes, jeg er nået forbi borten (beklager den også er beige og så 20 cm med 486 m , det tager sin tid) og er nået til det grønne. Jeg er vildt spændt på, hvordan det falder ud. Jeg har tegnet et paisley-mønster, men om det virker sådan omsat i masker, det må tiden vise.
Så nu føler jeg mig egentlig ganske klar til at gå ud i hverdagen igen
Dorthe

2 kommentarer:

  1. Pandekager er forøvrigt meget sunde - men nok kun for sjælen! Jeg er bare jordens bedste mor når jeg gider, og derfor gider jeg godt ;o)

    SvarSlet
  2. Pandekager er mums, og Wagamama er også godt. Dejligt med efterårsferie til at indhente sjælen. Glæder mig også til kurset og til at se, hvor langt du er nået med jakken.

    SvarSlet