mandag den 5. oktober 2009

Strikkefestival 2009

Strikkefestival med webstrikkerne hele weekenden i Svendborg: Herligt arrangement, rigtig god mad, en masse søde mennesker, lækkert garn, inspirerende indlæg og samtaler - alt i alt en fantastisk weekend. Det er helt vildt at møde så mange strikkeinteresserede mennesker, at få sat ansigter på navne, man kender fra blogge og kommentarer på webstrik. Ialt har der været ca. 107 strikkegale indover vandrehjemmet, så jeg er en anelse træt nu ;-) Heldigvis havde jeg mit faste anker, Lisbeth, med, og det var dejligt.

Og hvad lå der så på mit bord, da jeg kom hjem: Min webstrik-broche, klar til at blive pakket ned. Det siger lidt om min hektiske fredag og ikke mindst ugen op til. Så kan jeg også bedre forstå, at jeg ikke rigtig kunne finde den på festivalen... Heldigvis kommer der en mulighed allerede næste år i Næstved. Så skal den absolut luftes igen.

Jeg fik købt en masse garn (igen alt for meget, det var bare så lækkert), og har også lidt billeder at vise, men dagen i dag er energien kun til sump. Jeg har ikke engang orket at strikke, og så er den helt gal! Men af erfaring ved jeg, at det skal nok komme igen. Helst allerede i morgen, hvor ugen for alvor tager fat og det med fart. Godt man har en efterårsferie inden for rækkevidde ;-)

God mandag! Dorthe

2 kommentarer:

 1. TUsind tak for godt selskab søndag formiddag... det var ganske fornøjeligt.
  Og ja, vi ses om end ikke før, så i Næstved...
  mvh
  Annette

  SvarSlet
 2. Tak for godt selskab i weekenden. Glæder mig til at følge dit projekt her på bloggen.
  Merete

  SvarSlet